KELANTAN PHOTOGRAPHER |Lensa AyieNazri

By: nazri ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Mar-2010 05:22 Email | Share | | Bookmark
tukar rumah baru...

klik di sini http://www.ayienazri.com untuk ke blog...

http://ayienazri.com



Thursday, 30-Jul-2009 09:50 Email | Share | | Bookmark
Telah berpindah dengan rasminya...

assalamualaikum...
salam sejahtera kepasa semua pengunjung fotopages ini... ayienazri78.fotopages.com secara rasminya telah berpindah ke rumah baru dan membuat penjenamaan semula. dengan rasminya ayie telah berpindah ke blognya http://ayienazri.puqo.com.my
puqo photographic ini telah mengabungkan dengan 3 orang photographer. kami akan bergerak dalam satu team bagi merealisasikan nama kami iaitu puqo photographic. kepada kekawan yang telah dan sudi mengunjungi fotopages ini... aku amat berterima kasih kerana sudi luangkan masa utk melihat dan menjenguk hasil keje aku... tapi lepas nih bolehlah mengunjungi http://www.ayienazri.puqo.com.my pulak... ini kerana komen dan kritikan kekawan amat2lah memberi makna kepada saya dalam menjayakan lagi dengan hasil keje yang terbaik dan bermutu...hehehe

sekian dulu..... terima kasih


Sunday, 19-Jul-2009 08:23 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertandang Yusran dan Ros|18/7/2009

Majlis Bertandang yang simple dan menarik...ape2 pun terima kasih kepada Yusran dan Ros kerana memberi kepercayaan kepada saya untuk merakamkan majlis bertandang... Yusran nih sebenarnya kawan aku sndiri.... belajar kat UTM skudai.... dan pernah 1 tam main futsal..bila lah bleh main futsal pulok..hehehe harap suka pic nih dulu k....





Thursday, 2-Jul-2009 08:41 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Dato Kadir dan Datin Sherry | Bachok Kelantan

perkahwinan yang simple dan menarik... Majlis Dato Kadir dan Datin Sherry yang diadakan di Bachok dan sangat meriah dengan sedara mara dan kekawan... harap suka ngan gmbar nih...





Sunday, 14-Jun-2009 03:23 Email | Share | | Bookmark
Noraliza dan Rahim | Pulai Chondong | Kelantan

Kali ni aku tag bersama Xjukie Photography...terima kasih sbb bagi kawe tag... seronok amik gmbar pasangan pengantin yg sgt senang utk bekerjasama... tak byk yg dpt aku shoot sbb tak nak ganggu juki buat keje...hehehe..aper pun tq jukie... n pasangan pengantin Noraliza dan Rahim..selamat pengantin baru...








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net